guido-kruithof

Na een acute spitaanval kwam ik bij jou terecht na een referentie. Ik kon de behandelmethode in het begin niet plaatsen en was nogal sceptisch, maar ik merkte na 3 behandelingen en het doen van de opgegeven oefeningen al resultaat en kan na 10 behandelingen zeggen dat ik voor het eerst in 5 jaar weer pijnvrij vlinderslag heb gezwommen en ik kan weer kracht zetten voor het eerst in 5 jaar. Na een looptraining kan ik weer zonder door mijn knieën te zakken de trap aflopen. Het mooiste is evenwel dat ik met de eenvoudige oefeningen via de hardlooptraining weer de balans kan herstellen terwijl dit vroeger altijd de problemen veroorzaakte.

Dank, dank, dank voor je vakkundige hulp, je geduld bij het uitleggen en aanpakken en aandragen van de oefeningen die de oplossing hebben gebracht. Ik ben intens blij met het resultaat en dat na 17 jaar ik eindelijk de oorzaak weet van mijn problemen.

Het is de reis vanuit Zuid-Belgie meer dan waard geweest om weer volle bak te kunnen trainen en het volle plezier uit triatlon -mijn grootste passie- te halen, zonder pijn en angst. Ongelofelijk bedankt voor het teruggeven van veel sportplezier nu en in de toekomst!

Dhr. Kruithof